TEAM INTERIEURARCHITECTEN

Elke Aerts interieurarchitect tandartspraktijk

ELKE AERTS

Elke studeerde Interieurarchitectuur alvorens ze besloot om Grafische vormgeving te gaan studeren aan het Sint-Lucas in Gent. Ze begon bij Archimed in 2006, en heeft dus al meer dan tien jaar ervaring binnen ons bedrijf op haar teller staan!

elke.aerts@archimed.be

Virginie Serck interieurarchitect tandartspraktijk

VIRGINIE SERCK

Virginie ontdekte de wereld van de tandheelkunde al voor ze aan haar missie bij Archimed begon. Haar vader was al jaar en dag werkzaam in de sector, en zelf zette haar eerste commerciële stappen tijdens de Dentex-beurs op zestienjarige leeftijd.

Na vier jaar interieurvormgeving te hebben gestudeerd, vervolledigde Virginie haar opleiding met een master in de interieurarchitectuur aan het Sint-Lucas in Gent. Daarnaast studeerde ze nog twee jaar voor vastgoedmakelaar, waardoor ze haar BIV-nummer te pakken heeft. Na een stage van een jaar vervoegde ze in februari 2013 het Archimed-team.

virginie.serck@archimed.be

THOMAS DELBAERE

Thomas volgde een bachelor Interieurvormgeving aan het K.A.S.K en een master Interieurarchitect aan het Sint-Lucas in Gent. Na zijn studies – in 2007 – ging Thomas bij Archimed aan de slag als projectleider / technisch tekenaar ter ondersteuning van de interieurarchitectes. Daarnaast werkte hij ook als coördinator en tekenaar voor de technische dienst.

In 2012 verliet Thomas Archimed om zijn kennis uit te breiden bij een totaalaannemer, maar keerde in 2018 terug naar de vertrouwde stal. Thomas werkt nu als interieurachitect / business unit manager.

thomas.delbaere@archimed.be