SMALLE RUIMTE MET OPTIMALE FUNCTIONALITEIT

In Brugge werd aan de historische Vismarkt een leeg winkelpand getransformeerd tot een praktijk met 2 behandelkamers. Ondanks de smalle en lange ruimte werd hier zeker niet ingeboet aan functionaliteit. Glasstroken en glazen deuren zorgen voor een gevoel van ruimte en laten het licht door tot in het hart van de praktijk, waar balie en sterilisatie de (van de patiënten gescheiden) doorgang vormen tussen de 2 behandelkamers.Fris wit contrasteert hier met blauwe accenten. Het was van bij aanvang van de gesprekken in de oude praktijk immers meteen duidelijk dat hygiëne en netheid, met oog voor detail, hier hoog in het vaandel gedragen worden. Kosten, noch moeite werden gespaard om hier een technologische en functionele praktijk te bouwen met aandacht voor het comfort van de patiënt. Zowel binnen als buiten een glimp van het historische Brugge.

Dankzij een strakke planning van onze vaste aannemer nam deze realisatie slechts 7 weken in beslag.

  • Locatie: Braambergstraat