MONUMENTALE TRAPPENHAL IN ERE HERSTELD

Bij deze realisatie werd een oud herenhuis omgebouwd tot een praktijk voor zowel orthodontie, kindertandheelkunde, narcodontie en algemene tandheelkunde, en dit verspreid over twee verdiepingen van het huis. In dit project was ook de aanbouw van de voorgevel en de trap in blauwsteen vervat.

Het gebruik van een lichte glazen wand doet geen afbreuk aan de charme van dit herenhuis. De lichtlijnen vormen dan ook een continuïteit doorheen het hele project. Via de monumentale trappenhal bereik je de verdieping waar Mickey Mouse en Pluto de behandelruimtes voor de jongeren opvrolijken. Het open concept dat hierbij werd toegepast werkt prima voor de jeugdige patiënten.

  • Locatie: Minister Liebaertlaan
  • "De organische vormen van het gebouw en de prachtige trappenhal werden in ere hersteld en zijn door de zwart-wit contrasten extra in de verf gezet."
  • Archimed