VASTE AANNEMER

INRICHTING DOOR EEN VASTE EN ERVAREN AANNEMER

Werken met een vaste aannemer voor uw praktijkinrichting biedt een ongelooflijke meerwaarde, dat kunnen onze interieurarchitecten getuigen! Met de neuzen in dezelfde richting en finaal één en hetzelfde streefdoel: een uniek eindresultaat én een tevreden klant.

Archimed heeft al heel wat jaren van samenwerking met het West-Vlaamse DTA-Projects op de teller staan. Het bedrijf, dat in 1996 werd opgestart als een éénmanszaak, telt vandaag al meer dan 20 personeelsleden.

Het bedrijf startte vanuit een passie voor hout, en streeft net als Archimed continu naar perfectie. Door de focus op het uitwerken van projecten voor vrije beroepen sluit de doelgroep naadloos aan bij die van onze interieurarchitecten.

Door zijn jarenlange ervaring leerde DTA Projects op een snelle en efficiënte manier een project af te ronden en op te leveren. Binnen de vooropgestelde termijn wordt gestreefd naar een ontwerp en design dat niets te wensen overlaat. Timmer- en schrijnwerken, schilderwerken, decoratie en elektriciteit worden door eigen mensen gedaan. Voor sanitair en metselwerken wordt er met trouwe partners samengewerkt.

REALISATIES

DESIGN DAT WERKT
056 62 95 70
ORGANISATIE

Archimed organiseert uw dentale of medische praktijk volgens de ideale workflow, aangenaam én functioneel.