INRICHTEN TANDARSTPRAKTIJK

ZORGELOOS INRICHTEN VAN UW TANDARTSPRAKIJK

Plannen voor de renovatie, verbouwing of nieuwbouw van uw tandartspraktijk? Zich onderscheiden van de concurrentie is de sleutel tot succes.

Archimed onderscheidt zich van zijn concurrenten door een totaalaanpak die uniek is in de markt. Voor het uitwerken van een mooi ogende praktijk draait geen enkele interieurarchitect zijn hand om. Daar waar het verhaal bij de doorsnee-interieurarchitect eindigt, begint het maatwerk met oog voor hygiëne, ergonomie & functionaliteit bij Archimed!

Ons doel? Uw praktijk op een zodanige manier vormgeven en inrichten dat ze rendabel(er) wordt. Kortom, het economisch succes van uw zaak is onze missie.

TOTAALINRICHTING

Op zoek naar kleurenadvies? Een nieuw meubel nodig binnen uw praktijk? Een totaalproject van A-Z of enkel een (her)inrichting van uw wachtkamer? Archimed staat voor u klaar!

Wist u bovendien dat Archimed ook na het opleveren van uw totaalproject beschikbaar blijft? Uw project is en blijft onze zorg! Op zoek naar klein of groot dentaal materiaal? Dan kunt u bij moederonderneming Henry Schein terecht.

REALISATIES

DESIGN DAT WERKT
ORGANISATIE

Archimed organiseert uw dentale of medische praktijk volgens de ideale workflow, aangenaam én functioneel.

056 62 95 70
HYGIËNE

Een nette en steriele werkplaats vormt de basis voor een succesvolle tandartspraktijk.

VERLICHTING

Een correct verlichte praktijk en het creëren van de juiste sfeer is een must voor u en uw patiënten.

CIRCULATIE

De looplijnen binnen uw praktijk worden geoptimaliseerd, uw inrichting afgestemd op uw team.