TEAM INTERIEURARCHITECTEN

THOMAS DELBAERE

Thomas volgde een bachelor Interieurvormgeving aan het K.A.S.K en een master Interieurarchitect aan het Sint-Lucas in Gent. Na zijn studies – in 2007 – ging Thomas bij Archimed aan de slag als projectleider / technisch tekenaar ter ondersteuning van de interieurarchitectes. Daarnaast werkte hij ook als coördinator en tekenaar voor de technische dienst.

In 2012 verliet Thomas Archimed om zijn kennis uit te breiden bij een totaalaannemer, maar keerde in 2018 terug naar de vertrouwde stal. Thomas werkt nu als interieurachitect / business unit manager.

thomas.delbaere@archimed.be

ELKE AERTS

Elke studeerde Interieurarchitectuur alvorens ze besloot om Grafische vormgeving te gaan studeren aan het Sint-Lucas in Gent. Ze begon bij Archimed in 2006, en heeft dus al meer dan tien jaar ervaring binnen ons bedrijf op haar teller staan!

elke.aerts@archimed.be

ALEXANDER CANNEYT

Alexander is afgestudeerd als interieurarchitect in 2015. Zijn interessegebied is echter groter dan architectuur alleen.
Zo heeft hij ook grafisch ontwerp gestudeerd en is fotografie één van zijn passies.
Na een hele tijd zelfstandig te zijn, besloot Alexander om zich bij het team van Archimed aan te sluiten en zijn carrière hier verder uit te bouwen.

alexander.canneyt@archimed.be

GREGORY VAN GLABEKE

Gregory genoot een opleiding schrijnwerker/meubelmaker.
In 1998 ging hij aan de slag als meubelmaker, om daarna als zelfstandig schrijnwerker/meubelmaker zijn eenmanszaak op te richten.
Na tien jaar begon hij als projectleider bij een totaalaannemersbedrijf, waar hij de nodige kennis opdeed voor zijn functie als projectassistent bij Archimed.
Bij Archimed staat Gregory in voor de administratie en is hij de spilfiguur tussen de verschillende diensten van de Henry Schein Dental groep.

gregory.vanglabeke@henryschein.be