PRODUCTENGAMMA

ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR UW PRAKTIJK

Archimed heeft alles in huis om uw praktijk volledig in te richten: kasten, opbergsystemen, stoelen, wachtbanken, verlichting, medische apparatuur, oplossingen voor sterilisatie,… Deze producten zijn ook allemaal los te verkrijgen, u hoeft dus geen ontwerp te laten maken om ze aan te kopen.

MEUBELEN TANDARTSPRAKTIJK

Standaard of op maat

Bij Archimed kunt u terecht voor standaard meubilair dat volledig binnen uw bestaande interieur past. Maar even goed voor een gloednieuwe praktijk waar de rode draad maatwerk is.

Archimed zorgt er voor dat u over degelijk en up-to-date meubilair in metaal of hout beschikt, met oog voor de algemene werking en stijl van uw praktijk.

Ontdek Dental Art, één van onze topmerken, of kies voor onze eigen exclusieve lijn: Archimed line.

Concepten die meegroeien met uw praktijk

Bij Archimed denken we aan oplossingen die zich aanpassen aan u en uw team, aan uw manier van werken. Treffend voorbeeld van zo’n flexibel concept is AVANT van Dental Art:

  • geschikt voor zowel two handed als four handed dentistry
  • links- of rechtshandig
  • van 9u tot 12u positie (en zelfs van 12u tot 15u)

Kortom, ontworpen voor tandartsen die altijd het beste nastreven en altijd een stapje voor willen zijn.

 

OPBERGSYSTEMEN

Optimaal opbergen betekent efficiënt werken
Flexibele oplossingen zijn bij Archimed de norm. Wij gaan voor een gestructureerde en optimale positionering van al uw toestellen en verbruiksmaterialen, en kunnen een reductie van maar liefst 1/4de van uw huidige opbergruimte garanderen! Bovendien passen onder andere ook trays & tubs binnen onze concepten.

STERILISATIE

Een doordachte workflow van ‘vuil’ naar ‘steriel’
Archimed beschikt over een eigen sterilisatieconcept, uniek op de markt. Door de laatste regelgeving wat betreft hygiëne en sterilisatie te integreren, is het Archimed Hygiëne Center dé oplossing voor elke praktijk die een voortrekker wil zijn op dit gebied. Een must binnen elke tandartspraktijk anno 2017.

De troeven van het Archimed Hygiëne Center:

  • Uiterst ergonomisch concept
  • Verwerking van niet-kritisch, semi-kritisch en kritisch materiaal
  • Moduleerbaar volgens de beschikbare ruimte in uw praktijk
  • Kwartsoppervlak Silestone : vlek-, schok- en krasbestendig, met bacteriostatische technologie. Niet-poreus en dus uiterst hygiënisch
  • Elektrisch bediende laden en deuren voor een optimale hygiëne
  • De flexibele indeling met een ruime keuze aan accessoires op rails zorgt ervoor dat het concept meegroeit met uw wensen

VERLICHTING

Het belang van een goede verlichting

Uw praktijk staat of valt met de juiste verlichting. Daarom wenden onze interieurarchitecten graag hun kennis aan om aan de hand van een lichtstudie de ideale verlichting voor uw kabinet te bepalen. Met oog voor functionaliteit (luxwaarde/kleurtemperatuur) en sfeer.

Archimed kiest voor de armaturen van Techlite voorzien van True Light, uw garantie voor een gezonde en natuurlijke vorm van verlichting.

BALIES EN BUREAUS

Maatwerk is het codewoord

Met al enkele jaren ervaring als interieurbedrijf binnen de dentale en medische wereld op de teller weet Archimed perfect welk type balie of bureau binnen welke praktijk past. Onze interieurarchitecten ontwerpen een meubel op maat, met oog voor ergonomie en functionaliteit.

BANKEN EN STOELEN

Keuze tussen eigen creaties en een selectie van topmerken

Creativiteit zit in de genen van onze interieurarchitecten. Zij ontwerpen dan ook met plezier een bank voor uw wachtruimte of stoelen voor uw werkruimte. Maakt u bewust de keuze voor één van de merken die wij verdelen? Ook dan zorgt Archimed er voor dat u die bank of stoel kiest die perfect binnen uw praktijk past.

EQUIPMENT

De juiste dentale unit op de juiste plaats

Onze interieurarchitecten houden in hun ontwerp steeds rekening met uw bestaande apparatuur. Maar het kan ook omgekeerd. Een nieuw interieur is het moment om een nieuwe tandartsstoel te bestellen. Archimed verwijst u graag door naar een specialist ter zake!

U kunt ook kennismaken met de dentale units op de website van Henry Schein

 

REALISATIES

DESIGN DAT WERKT
ERGONOMIE

Optimaal werkcomfort: de concepten die Archimed presenteert voldoen aan een maximale ergonomie.

DUURZAAMHEID

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: met respect voor de natuur en de gezondheid van uw patiënt.

056 62 95 70
ORGANISATIE

Archimed organiseert uw dentale of medische praktijk volgens de ideale workflow, aangenaam én functioneel.