HOE RICHT IK MIJN TANDARTSPRAKTIJK IN?

Archimed staat voor structuur, zowel in het uitwerken van uw praktijkruimte als in haar aanpak. Met dit stappenplan gaan onze interieurarchitecten te werk om uw tandartspraktijk of medisch kabinet perfect in te richten:

 

EERSTE KENNISMAKING

Bij dit eerste gesprek hebben we het uitgebreid over uw wensen. Wat is uw verhaal? Hoe kunnen wij, als interieurspecialist binnen uw vakgebied, er voor zorgen dat de drie pijlers van een inrichting – design, ergonomie & functionaliteit – binnen de voorziene ruimte een succesvol geheel vormen?

EERSTE ONTWERP

Tijdens een tweede afspraak leggen wij onze ideeën voor. Wat is ons antwoord op uw vraag? Door middel van een eerste schets of 3D-tekening bieden wij u een eerste zicht op wat Archimed voor u kan betekenen.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

U beslist om met ons in zee te gaan? Dan worden de kosten voor voorontwerp en de verdere uitwerking van het project in rekening gebracht. Deze zijn afhankelijk van de aard van de opdracht.

FINETUNING EN KEUZE INRICHTINGSMATERIALEN

Archimed begeleidt u vervolgens bij het maken van de juiste keuze van het inrichtingsmateriaal. Daarbij hoort een duidelijk prijsaanbod. Na uw definitieve keuze zorgen wij voor een uitvoeringsdossier: technische plannen voor de door ons aangeboden materialen, kleuradvies, verlichtingsplannen, … Uiteraard zorgen wij aan het einde van de rit voor planning en oplevering.

REALISATIES

DESIGN DAT WERKT
ORGANISATIE

Archimed organiseert uw dentale of medische praktijk volgens de ideale workflow, aangenaam én functioneel.

056 62 95 70
HYGIËNE

Een nette en steriele werkplaats vormt de basis voor een succesvolle tandartspraktijk.

VERLICHTING

Een correct verlichte praktijk en het creëren van de juiste sfeer is een must voor u en uw patiënten.

CIRCULATIE

De looplijnen binnen uw praktijk worden geoptimaliseerd, uw inrichting afgestemd op uw team.