OVER ARCHIMED

OVER ARCHIMED

Archimed is dé referentie voor interieurarchitectuur en totaalrealisaties binnen de dentale en medische sector. Onze interieurarchitecten hebben een jarenlange ervaring.

In 1980 besloot Christian Lamoral, eigenaar van het toenmalige Dental Depot Lamoral, dat een totaalaanbod een grote meerwaarde zou zijn in het advies naar tandartsen toe. Hij nam interieurarchitecte Pia Goetinck in dienst. Wat begon als het maken van plannen als ondersteuning voor de tandartsen, groeide uit tot een divisie die voor totaalinrichtingen zorgde. Een aantal interieurarchitecten vervoegden vanaf toen het team.

Gezien de divisie in de loop der tijd meer en meer totaalprojecten realiseerde voor tandartsen die niet noodzakelijk een installatie hadden van eigen huis, werd in 1994 besloten Archimed te profileren als een afzonderlijke entiteit. Op die manier waren tandartsen niet aan de dentale merken van Lamoral gebonden en kon Archimed een eigen koers varen. Archimed ‘verhuisde’ mee met Lamoral via Hospithera en Arseus Dental tot het huidige Henry Schein.

Vandaag bestaat het team uit interieurarchitect Thomas Delbaere, die de fakkel van business manager heeft overgenomen van Pia Goetinck, interieurarchitecten Elke Aerts en Alexander Canneyt, en projectassistent Gregory Van Glabeke.

REALISATIES

DESIGN DAT WERKT
ORGANISATIE

Archimed organiseert uw dentale of medische praktijk volgens de ideale workflow, aangenaam én functioneel.

056 62 95 70
HYGIËNE

Een nette en steriele werkplaats vormt de basis voor een succesvolle tandartspraktijk.

VERLICHTING

Een correct verlichte praktijk en het creëren van de juiste sfeer is een must voor u en uw patiënten.

CIRCULATIE

De looplijnen binnen uw praktijk worden geoptimaliseerd, uw inrichting afgestemd op uw team.